Napeto nadmetanje u "GOLD C LIGA" ligiNapeto nadmetanje u "GOLD C LIGA" ligi
AI

Napeto nadmetanje u "GOLD C LIGA" ligi

U trećem kolu sezone 2024/25 "GOLD C LIGA", dva tima prikazala su dramatičnu borbu za pobedu. Na kraju, tim "Sv. Ilija Gromovnik" uspeo je da trijumfuje s rezultatom 43:38 nad ekipom "Red Cage".

Prva četvrtina donela je blagu prednost gostujućem timu, završivši rezultatom 12:11. Druga četvrtina bila je izjednačena, gde su oba tima osvojila po 6 poena. Tokom treće četvrtine, tim "Sv. Ilija Gromovnik" uspeo je da popravi skor na 13:11, što im je omogućilo da održe prednost. U poslednjoj četvrtini, gosti su ponovo bili bolji, završivši sa 12:10, što je dovelo do konačne pobede.

Najistaknutiji igrač utakmice bio je Ljubičić Ilija sa 14 poena, 11 skokova i 5 asistencija, i zavidnim učinkom od 24 poena efikasnosti za domaći tim. Maksimović Veljko je takođe imao solidan nastup sa 9 poena i 5 skokova.

Za gostujući tim, Zečević Luka odigrao je ključnu ulogu sa 10 poena, 9 skokova i odličnom efikasnošću od 18. Bojinović Lazar je takođe bio značajan faktor sa 8 poena.

Ova utakmica je još jednom ukazala na visok intenzitet poznate "GOLD C LIGA" lige, gde nijedan tim ne uzmiče bez borbe do poslednjeg zvižduka.

Ovaj post je generisan od strane veštačke inteligencije.

```
Here you can seegame details